Wat is het verschil tussen de Hapro Traxer en de Hapro Carver?

Wat is het verschil tussen de Hapro Traxer en de Hapro Carver?

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Hapro producten. Als u op dit moment deze pagina bekijkt, betekent dit dat voor u de verschillen tussen de Traxer en de Carver nog niet geheel duidelijk zijn. Uiteraard voorzien wij u graag van deze belangrijke informatie omtrent de verschillen tussen deze dakkoffers zodat u daarna de juiste keuze kunt maken. 

Qua specificaties zijn de Hapro Carver en Traxer vrijwel identieke dakkoffers. Het grote verschil maar ook de overeenkomsten beschrijven wij als volgt:

Verschillen:

1.)   De vormgeving: de Hapro Carver heeft een rondere vormgeving en de Hapo Traxer dakkoffer heeft een iets hoekiger design.

2.)  Inhoud: verder zit er een verschil in de literinhoud, de Hapro Carver heeft 20 liter meer inhoud dan de Hapro Traxer.

3.)  Kunststof: de Hapro Carver Brilliant Black is standaard uitgerust met ABS/PMMA kunststof. Dit type kunststof is iets hoger gepositioneerd en wordt als exclusiever gezien. Hierdoor heeft de koffer een hoogglans/glossy afwerking. Standaard is de Traxer uitgerust met ABS/ASA dit type kunststof heeft een matte afwerking. Indien u beide koffers 1-op-1 wenst te vergelijken kunt u het beste de Carver vergelijken met Traxer Brilliant Black, deze koffer is van exact hetzelfde type kunststof gemaakt.

Overeenkomsten:

Beide dakkoffers zijn aan beide zijdes eenvoudig te openen met de bijgeleverde sleutelset, ook bevatten ze het enorm handige Premium-fit Systeem – beide dakkoffers zijn namelijk uitgerust met dit handige en gebruiksvriendelijke bevestigingssysteem. Ook zijn de koffers UV-bestendig, waterdicht, mogen ze tot 75 kilo beladen worden en hebben ze spanbanden aan de binnenzijde om uw bagag vast te zetten.  

Dit waren de verschillen en de overeenkomsten van de Hapro Carver en de Traxer. Tot slot, welke keuze u ook maakt, zowel de Hapro Carver als Hapro Traxer is een uitstekende keus. Beide dakkoffers zijn van alle gemakken voorzien, zijn aerodynamisch, maar u bepaalt natuurlijk welke vormgeving u het meeste aanspreekt. Zowel de Hapro Carver als Hapro Traxer modellen zijn allemaal op voorraad en kunnen direct geleverd worden, de actie is ook nog geldig. Hieronder de links:

https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-carver-dakkoffer-overzicht.html

https://www.haprodakkoffers.nl/nl/hapro-traxer-dakkoffer-overzicht.html

 

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy