Super eenvoudige montage met Master-Fit

Nieuw bevestigingssysteem Master-Fit; nog meer gemak, veiligheid en ruimte!
Het nieuwe en unieke bevestigingssysteem Master-Fit zorgt voor snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Ook het demonteren van de dakkoffer is met de Master-Fit in een letterlijke handomdraai gebeurd. De grote draaiknop is in alle weersomstandigheden goed te bedienen, zelfs met dikke handschoenen in de vrieskou. Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager waarna de rode drukknop als extra beveiliging fungeert. De grijpklauwen zijn omgoten met kunststof voor extra grip en ter bescherming van de dakdragers. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor u bagage!

Flexibel
De Master-fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afststand tussen de dakdragers waarbij de Master-Fits zichzelf centreren. De Master-Fit is geschikt voor dakdragers met een maximale breedte van 90 mm en een maximale hoogte van 35 mm. Uiteraard voldoet het systeem aan de strengste ISO 11154 en TÜV-normen bij een maximale belasting van 75 Kg!

Geschikt voor
De Hapro dakkoffers die zijn uitgerust met het Master-Fit bevestigingssyteem zijn uiteraard geschikt voor zowel onze stalen als aluminum Hapro dakdragers. Natuurlijk is het ook mogelijk de Hapro dakkoffers met het Master-Fit bevestigingssyteem te monteren op dakdragers van een ander merk. Graag willen wij u verzoeken de onderstaande maten in acht te nemen (afb.4).

Terug

Verwante producten
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy