Mijn Hapro

Wij hopen dat de teksten belangrijk en gebruiksgemak u een duidelijk beeld hebben gegeven van de eisen welke u kunt en mag stellen bij de aankoop van een dakkoffer. Ook de mogelijke eigenschappen die het gebruiksgemak van een dakkoffer bevorderen zijn, zoals beschreven, voor u van groot belang bij een te nemen beslissing. Om u op basis van eisen en mogelijke eigenschappen te helpen bij uw keuze hebben wij de verschillende Hapro modellen voor u samengevat. Wij gaan er vanuit dat u op deze wijze het juiste model kunt bepalen.


Hapro Zenith, NIEUW!!
De Hapro Zenith is het onbetwiste topmodel onder de dakkoffers. Een combinatie van innovatieve en intelligente eigenschappen met de meest geavanceerde materialen en oog voor detail. De spannende belijning en aerodynamische vormgeving maken de Hapro Zenith een knappe verschijning. De Hapro Zenith is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening. Een comfortabele eigenschap die voor optimaal gemak zorgt tijdens het in- en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer. De Hapro Zenith mag tot wel 75 Kg beladen worden. De Hapro Zenith staat voor design, exclusiviteit, elegantie, maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak. De Hapro Zenith is verkrijgbaar in de typen 6.6 en 8.6 in de kleuren BrilliantBlack , Purewhite , en de exclusieve kleur

                       
Productpagina 6.6 Black         

 

                     
Productpagina 8.6 Black              Productpagina 8.6 White

Veiligheid! TÜV getest!
OP EN TOP VEILIG: De Hapro Zenith is meer dan een knappe verschijning. De veiligheid van de Hapro Zenith staat voorop en is vanzelfsprekend. Het is een eigenschap die beproefd is door middel van een reeks testen onder de meest extreme omstandigheden. City Crash test, stabiliteitstest, triltest, water en windtunnel tests: niets is aan het toeval overgelaten. De Hapro Zenith is met vlag en wimpel geslaagd! Een product dat zulke test doorstaat heeft naast de TÜV goedkeuring die extra eigenschap waar wij voor gaan: namelijk kwaliteit! Anders gezegd veiligheid heeft er nog nooit zo mooi en luxe uitgezien!

Strengste kwaliteit en veiligheidseisen
Naast het TÜV keurmerk voldoet de Hapro Zenith aan de ISO 11154 Norm. Is een dakkoffer reeds ISO 11154 gecertificeerd, dan voldoet hij al aan de aller strengste kwaliteit- en veiligheidseisen die in de toekomst van kracht zullen gaan.

Top Design, een klasse apart!
Aerodynamisch, functioneel en veilig was de opdracht aan de constructeurs. Het resultaat is de oog verblindende Hapro Zenith 6.6 dakkoffer. Aan werkelijk alles is gedacht: het design, de aerodynamica, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. De Hapro Zenith is gemaakt om in het oog te springen, neem de diffuser aan de achterzijde. Deze roestvrijstalen diffuser in een V-vorm is een echte blikvanger. Ook zeer bijzonder is het front: de aerodynamische randloze neus van de dakkoffer, deze is zelfs versterkt met een metalen dwarsprofiel voor extra stevigheid. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een onderscheidende en uiterst elegante look. Allemaal ontworpen naar de nieuwste trends op het gebied van automotive design, Met oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde materialen is de Hapro Zenith zonder twijfel een waardevolle investering in reiscomfort.

Premium-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens!
Het unieke, nieuwe Premium-Fit bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is letterlijk in een handomdraai gebeurd! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage.

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Zenith heeft een groot laad volume, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie Dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De vlakke en extreem aerodynamische vorm van de Hapro Zenith is ontworpen om door de wind te snijden en heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen. Kortom: ruimte, veiligheid en luxe in een Top design.

5 jaar garantie!
Naast alle bovengenoemde aspecten bieden wij u ook nog eens 5 jaar garantie! Wij zijn ervan overtuigd dat u met de keuze voor een Hapro Zenith kiest voor design, exclusiviteit, kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Daarom geven wij u 5 jaar extra zekerheid!


Hapro Traxer,  NIEUW!!
De Hapro Traxer is de ideale dakkoffer voor al uw ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Deze ruime en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer is gemaakt van moderne en duurzame materialen, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 2 of 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel heef het type 6.6 en 8.6 een dubbelzijdige opening. Een comfortabele eigenschap die voor optimaal gemak zorgt tijdens het in-en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer. De Hapro Traxer mag tot wel 75 Kg beladen worden. De Hapro Traxer staat voor elegantie, maximale veiligheid en functionaliteit. Schoonheid en functie in perfecte harmonie. De Hapro Traxer is verkrijgbaar in de onderstaande modellen in de kleuren SilverGrey , Anthracite  , BrilliantBlack en PureWhite

  
Productpagina 4.6 anthracite  

            

Productpagina 5.6 Anthracite

           
 Produkctpagina 6.2 Anthracite

           
Productpagina 6.6 Silver   Productpagina 6.6 Anthra   Productpagina 6.6 Black    

         
Productpagina 8.6 Silver   Productpagina 8.6 Anthra   Productpagina 8.6 Black    Productpagina 8.6 White

Veiligheid! TÜV getest!
De veiligheid van de Hapro Traxer is vanzelfsprekend. Het is een eigenschap die beproefd is door middel van een reeks testen onder de meest extreme omstandigheden. City Crash test, stabiliteitstest, triltest, water en windtunnel tests: niets is aan het toeval overgelaten. De Hapro Traxer is met vlag en wimpel geslaagd! Een product dat zulke test doorstaat heeft naast de TÜV goedkeuring die extra eigenschap waar wij voor gaan kwaliteit. Anders gezegd veiligheid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Strengste kwaliteit en veiligheidseisen
Naast het TÜV keurmerk voldoet de Hapro Traxer aan de ISO 11154 Norm. Is een dakkoffer reeds ISO 11154 gecertificeerd, dan voldoet hij al aan de aller strengste kwaliteit- en veiligheidseisen die in de toekomst van kracht zullen gaan.

Mooi, robuust, krachtig en een veelzeggend uiterlijk!
Mooi en functioneel was de opdracht aan de constructeurs. Het resultaat is de Hapro Traxer, een robuuste, mooie, stijlvolle, veilige, maar bovenal zeer ruime dakkoffer. De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. De Hapro Traxer  zorgt ervoor dat u alle benodigheden kunt meenemen tijdens uw avontuurlijke uitjes en actieve vakanties met het hele gezin.

Premium-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens!
Het unieke, nieuwe Premium-Fit bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is in een letterlijk handomdraai gebeurd! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage.

Moderne technologie!
De metalen profielen in de bodem geven vertrouwen voor de vele jaren trouwe dienst die de Hapro Traxer u biedt. Deze metalen profielen bieden extra stevigheid, stabiliteit en steun voor de dakkoffer. Het dynamische openingsysteem zorgt ervoor dat de dakkoffer makkelijk te openen en te sluiten is. De sterke en slagvaste kunststofmaterien van de Hapro Traxer zijn uitermate UV-bestendig, daarmee is de kleurvastheid gegarandeerd. Moderne technologie in een krachtig, sprekend en stijlvol design!

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Traxer modellen hebben een groot laad volume, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Traxer heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

5 jaar garantie!
Naast alle bovengenoemde aspecten bieden wij u ook nog eens 5 jaar garantie! Wij zijn ervan overtuigd dat u met de keuze voor een Hapro Traxer kiest voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Daarom geven wij u 5 jaar extra zekerheid!


 


Hapro Roady
Een beslissing voor de Hapro Roady is een beslissing voor eenvoud, prijs en veiligheid. De Hapro Roady, welke u ook kiest, is een zekere koop. Doordacht ontworpen en uitgevoerd in degelijk en fraai UV-bestendig en slagvast kunststof. De Hapro Roady laat zich met zijn universele en flexibele montagesysteem op iedere dakrager tot 56 mm breed, snel monteren. Natuurlijk is de Hapro Roady TÜV getest op alle eigenschappen van een goede en veilige dakkoffer. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie. Met de Hapro Roady kan je niets gebeuren! 

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy