Hapro Traxer 5.6 meer informatie

Met trots presenteren wij u ons nieuwe model dakkoffer: Hapro Traxer 5.6 

Extra bagageruimte anno nu!
De Hapro Traxer 5.6 is de ideale dakkoffer voor al uw ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Deze ruime en fraai vormgegeven multifunctionele dakkoffer is gemaakt van moderne en duurzame materialen, is 1.77cm lang, 77cm breed en 42cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 2 punts vergrendeling en de opening aan de rechterkant. De Hapro Traxer 5.6 heeft een inhoud van maar liefst 370 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden. De Hapro Traxer 5.6 staat voor elegantie, maximale veiligheid en functionaliteit. Schoonheid en functie in perfecte harmonie. De Hapro Traxer 5.6 is verkrijgbaar in SilverGrey en Anthracite  

                      
Productpagina 5.6 silvergrey     Productpagina 5.6 Anthracite

Veiligheid! TÜV getest!
De veiligheid van de Hapro Traxer 5.6 is vanzelfsprekend. Het is een eigenschap die beproefd is door middel van een reeks testen onder de meest extreme omstandigheden. City Crash test, stabiliteitstest, triltest, water en windtunnel tests: niets is aan het toeval overgelaten. De Hapro Traxer 5.6 is voor alle tests met vlag en wimpel geslaagd! Een product dat zulke tests doorstaat heeft naast de TÜV goedkeuring die extra eigenschap waar wij voor gaan kwaliteit. Anders gezegd veiligheid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Strengste kwaliteit en veiligheidseisen
Naast het TÜV keurmerk voldoet de Hapro Traxer 5.6 aan de ISO 11154 Norm. Is een dakkoffer reeds ISO 11154 gecertificeerd, dan voldoet hij al aan de aller strengste kwaliteit- en veiligheidseisen die in de toekomst van kracht zullen gaan.

Mooi, robuust, krachtig en een veelzeggend uiterlijk!
Mooi en functioneel was de opdracht aan de constructeurs. Het resultaat is de Hapro Traxer 5.6, een robuuste, mooie, stijlvolle, veilige, maar bovenal zeer ruime dakkoffer. De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. De Hapro Traxer 5.6 met een inhoud van maar liefst 370 liter zorgt ervoor dat u alle benodigheden kunt meenemen tijdens uw avontuurlijke uitjes en actieve vakanties met het hele gezin.

Premium-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens!
Het unieke, nieuwe Premium-Fit bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is in een letterlijk handomdraai gebeurd! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage.

  • Premium-Fit bevestigingssyteem : Makkelijk, vast, zeker en veilig!
    De vier Premium-Fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afstand tussen de dakdragers, waarbij de Premium-Fits zichzelf centreren. Het Premium-Fit bevestigingssyteem is geschikt voor alle gangbare dakdragers  van vrijwel elk merk met een maximale breedte tot wel 95mm en een maximale hoogte tot wel 38mm. Voor optimale bescherming van de dakdragers en extra grip zijn de grijpklauwen omgoten met een synthetisch materiaal. Natuurlijk is de Premium-Fit door en door getest en voldoen de dakkoffers met een maximale belading van 75kg aan de aller strengste ISO 11154 en TÜV-normen.

Moderne technologie!
De metalen profielen in de bodem geven vertrouwen voor de vele jaren trouwe dienst die de Hapro Traxer 5.6 u biedt. Deze metalen profielen bieden extra stevigheid, stabiliteit en steun voor de dakkoffer. Het dynamische openingsysteem zorgt ervoor dat de dakkoffer makkelijk te openen en te sluiten is. De sterke en slagvaste kunststofmaterien van de Hapro Traxer 5.6 zijn uitermate UV-bestendig, daarmee is de kleurvastheid gegarandeerd. Moderne technologie in een krachtig, sprekend en stijlvol design!

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De Hapro Traxer 5.6 heeft een groot laad volume, 370 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Traxer 5.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol design!

5 jaar garantie!
Naast alle bovengenoemde aspecten bieden wij u ook nog eens 5 jaar garantie! Wij zijn ervan overtuigd dat u met de keuze voor een Hapro Traxer 5.6 kiest voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Daarom geven wij u 5 jaar extra zekerheid!

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy