Hapro Skibox: De ideaale dakkoffer voor uw wintersport vakantie

Wintersport vakantie en uw bagage
Wat een heerlijk vooruitzicht! De wintersport vakantie in het verschiet, lekker afdalen van de pistes met uw eigen ski's en/of snowboard. Maar hoe gaat uw ski's en/of snowboards en extra bagage meenemen naar uw wintersportbestemming? Een skibox of dakkoffer is dan een goed alternatief!

Skibox versus dakkoffer
De skibox biedt plaats aan ski's, snowboards, stokken en schoenen. Het is een praktische en handige oplossing voor het vervoer van en naar de skipiste. In het verleden waren de skiboxen altijd lang en smal van vorm. Deze box was dan uitermate geschikt voor de wintersport, maar helaas minder geschikt voor zomervakanties of weekendjes weg. Om het frequenter gebruik en het gebruiksgemak van de dakkoffer te optimaliseren voor zowel de wintersporter als de consument die geniet van de zomervakantie of verschillende weekendjes weg is de "echte skibox"  eigenlijk een beetje achterhaald en vervangen door de universele dakkoffer. Natuurlijk is de "echte Skibox"  zoals u die kent, lang en smal, nog niet geheel verdwenen. Wilt u een skibox die lang en smal is dan heeft u de Hapro Traxer 6.2 Anthracite als alternatief. Houd u er wel rekening mee dat hier niet zoveel ski's in kunnen als de universele Dakkoffer.

De grootste Dakkoffers, Hapro Cruiser 10.8 met maar liefts 600 liter inhoud (verkrijgbaar in de kleurvarianten Anthracite en Brilliant Black) kunnen plaast bieden aan maar liefst 9-10 Ski uitrustingen. De Hapro Traxer 8.6 (verkrijgbaar in de kleurvarianten anthracite, silvergrijs, Brilliant Black, Pure White en Titanium) kunnen plaats bieden aan maximaal 7-8 ski uitrustingen. De middelgrote dakkoffers Hapro Zenith 6.6  (verkrijgbaar in de kleurvarianten Brilliant Black, Pure White en Titanium) en Hapro Traxer 6.6 (verkrijgbaar in de kleurvarianten anthracite, silvergrijs, Brilliant Black, Pure White en Titanium) kunnen plaats bieden aan maximaal 6 ski uitrustingen. U moet er wel rekening mee houden dat de maximale dakbelasting niet overschreden wordt.

Voordelen dakkoffer versus skibox

• Frequenter en optimaal gebruik van uw dakkoffer
• Meer plaats voor uw ski's en bagage
• Eenvoudiger te monteren
• Mogelijkheid tot dubbelzijdige opening
• Makkelijker in- en uitladen van ski's en bagage
• Uiterlijke vormgeving

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy