Media

Hapro op TV
Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe het publiek bij het spelprogramma 'ik hou van Holland' op RTL 4 onze speciaal ontworpen 'Ik hou van Holland dakkoffer' als prijs krijgt aangeboden. Ook kunt u fragmenten bekijken van 'RTL 7 Autowereld' waarin onze nieuwe dakkoffer modellen: Hapro Zenith en Hapro Traxer uitgebereid aan bod komen.

Nieuws over Hapro producten
Met gepaste trots willen wij u laten weten dat onze Hapro Atlas fietsdrager als beste koop is uitgeroepen in de onafhankelijke test van de ANWB. De volledige test en film zijn te bekijken onder ANWB fietdragertest. Dat onze Hapro producten kwaliteitsproducten zijn wordt niet alleen bewezen door onafhankelijke tests in eigen land, maar ook in het buitenland. Onze Hapro Probox 460 komt zeer goed uit de onafhakelijke test van de ADAC (Duiste ANWB) Ook dit kunt u rustig nalezen. 

Hapro product films
Naast de uitgebreide informatie voorziening en foto's over onze Hapro producten bieden wij u ook product en montage films van onze dakkoffers, dakdragers en fietsdragers. Dit geeft u een nog duidelijker beeld van de kwalitatieve Hapro producten. U kunt de Hapro producten hioerdoor als het ware voelen, zien en 'aanraken"!

       Hapro Zenith                      Hapro Traxer                     Hapro Probox                    Hapro Roady

 

         Hapro Atlas                       Hapro Strada                         Hapro Pico                         Hapro Giro

         

Productfilm Hapro Atlas fietsdrager

Hapro Atlas: ‘Beste Koop’ ANWB Toeractief praktijktesten 2011 en 2013!!

‘Een fraaie fietsdrager met een aantrekkelijk prijskaartje’

Kapelle - De Hapro Atlas fietsdrager komt als ‘Beste Koop’ uit de praktijktest van ANWB Toeractief. Een kritisch en onafhankelijk panel testte voor de maart uitgave zes fietsdragers (geschikt voor twee fietsen). De producten werden getest op trekhaakmontage, bevestiging van de fietsen en rijgedrag op een afwisselend parcours. De verhouding tussen prijs en prestatie van de Hapro Atlas beoordeelden de experts als uitstekend, waarmee de stijlvolle fietsdrager terecht het etiket Beste Koop kreeg. lees meer..

U kunt hieronder zowel de product als montagefilms bekijken van de verschillende Hapro Atlas fietsdrager modellen.

Productfilm Hapro Atlas 2, 13 polig Premium E-Bike

Montagefilm Hapro Atlas 2, 13 Polig Premium E-bike

Productfilm Hapro Atlas 2, 7 polig

Montagefilm Hapro Atlas 2, 7 polig

Productfilm Hapro Atlas 3, 13 polig

Montagefilm Hapro Atlas 3, 13 Polig Premium E-bike

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy