Hapro dakdragers product overzicht

Met de aanschaf van een Hapro dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Onze Hapro dakdragers zijn geschikt voor auto’s met dakrailing. De Hapro dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium uitvoering. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen in onze dakdrager configurator kunt u zien welke dakdrager geschikt is voor uw auto.


€ 159,00
Hapro Cronos dakdrager
(geschikt voor auto’s met dakrailing)

De Hapro Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium uitvoering. Door de automerkenlijst of onze dakdrager configurator te raadplegen kunt u zien welke dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Mocht u, alvorens u de dakdrager confugurator raadpleegt graag meer productinformatie en specificaties willen bekijken van de Hapro Cronos dakdragers dan kunt u dat doen middels onderstaande links.

Hapro Cronos Aero dakdrager
(geschikt voor auto’s met dakrailing)

De nieuwe Hapro Cronos Aero dakdragers zijn zeer aerodynamisch vormgegeven en ontwikkeld op basis van vliegtuigtechnologie. Door de automerkenlijst of onze dakdrager configurator te raadplegen kunt u zien welke dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Mocht u, alvorens u de dakdrager confugurator raadpleegt graag meer productinformatie en specificaties willen bekijken van de Hapro Aero dakdragers dan kunt u dat doen middels onderstaande links.

Hapro Cronos Aero dakdragers aluminium


€ 194,00
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy