Aluminium versus stalen dakdragers

Hapro aluminium versus Hapro stalen dakdragers
De keuze voor een aluminium of een stalen Hapro dakdrager is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoefen. Beide Hapro dakdragers zijn vervaardigd volgens de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gebruiksgemak, technologie en design.

De Hapro aluminium dakdrager heeft een aantal voordelen ten opzichte van de stalen uitvoering vandaar ook het prijsverschil. Hieronder een opsomming van de esthetische en functionele voordelen van de aluminium Hapro dakdrager.

De Hapro aluminium dakdrager heeft:

  • Luxueuzere en robuustere uitstraling
  • Rubberen windgeleidingsstrip, (deze zorgt voor minder ruis, nagenoeg geruisloos)
  • De rubberen windgeleidingsstrip kan verwijderd worden waardoor T-adapter kits bevestigd kunnen worden in de dakdrager.
  • Het bevestigen van een fietsdrager op een aluminium dakdrager is eenvoudiger dankzij het T-profiel.

Hapro dakdrager varianten
Wanneer u een auto met dakrailing heeft dan willen wij u vragen de automerkenlijst of onze dakdrager configurator te raadplegen welke lengte dakdrager geschikt is voor uw auto. Wanneer u een auto heeft zonder dakrailing dan kunt u uitsluitend de dakdrager configurator raadplegen welke dakdrager (lengte stang + voetjesset) geschikt is voor uw auto.

Hapro Cronos aluminium           Hapro Cronos staal                      Hapro Automaxi aluminium             Hapro Automaxi staal
Auto's met dakrailing                 Auto's met dakrailing                    Auto's zonder dakrailing                  Auto's zonder dakrailing

       

 


Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy