Super eenvoudige montage Hapro Traxer: Premium-Fit (NIEUW!!)

Nieuw bevestigingssysteem Premium-Fit; nog meer gemak, veiligheid en ruimte!
Het nieuwe en unieke bevestigingssysteem Premium-Fit zorgt voor snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het gepatenteerde Premium-Fit systeem bestaat uit één, compleet, geheel. Geen gedoe met losse beugels en andere accessoires. Met een eenvoudige draai aan de knop bedient u de klemmen die zich stevig vastgrijpen om de dakdragers. Een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. De klemmen zijn omgoten met een synthetisch materiaal dat voor extra grip zorgt en de dakdragers beschermt. Dankzij de beperkte hoogte van het premium-Fit systeem houdt u bovendien meer ruimte over voor uw bagage. De grote draaiknop is in alle weersomstandigheden goed te bedienen, zelfs met dikke handschoenen in de vrieskou.

Veilig, betrouwbaar en flexibel!
De Hapro Traxer wordt aan de dakdragers bevestigd met vier premium-Fits die onafhankelijk van elkaar kunnen worden verschoven. Elke premium-Fit centreert zich automatisch op de dakdrager. zodoende past het systeem perfect op elk soort dakdrager met een maximumbreedte van 95 mm en een maximale hoogte van 38 mm. Het Premium-Fit systeem is uiteraard grondig getest. De Hapro dakkoffers zijn gecertificeerd volgens de strikte ISO 11154-en TÜV-veiligheidsvoorschriften.

Geschikt voor elke dakdrager!
De Hapro Traxer is geschikt voor vrijwel elke merk dakdrager, dit is te danken aan het handige Premium-Fit bevestigingsysteem, 98% van de totale dakdragermarkt wordt hiermee afgedekt. Uiteraard past een Hapro Traxer dakkoffer visueel het beste op een stalen of aluminium Hapro dakdrager, maar ook wanneer u geen Hapro dakdrager heeft kunt u de prachtige Hapro Traxer modellen dus eenvoudig monteren.

 

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy