NIEUW! Innovatief openingssysteem

OPENEN & VERGRENDELEN
Ergonomische handgreep
Het openen en sluiten van de Trivor gaat moeiteloos. De ergonomische handgreep zorgt voor een opvallend soepele bediening. Zo heeft u bij het openen van de dakkoffer altijd een hand vrij.
 
Opening assist
De handgreep brengt een mechaniek (opening assist) in werking waarmee het deksel een paar centimeter gelift wordt. Het openen van de dakkoffer is nu een fluitje van een cent.
 
Innovatief vergrendelingssysteem
Bij het sluiten van het deksel klapt de handgreep automatisch in en hoort u een klik. Daarmee is de dakkoffer 100 procent veilig afgesloten.  Deksel naar beneden. Klik. Klaar!
 
Sleutelvrij gebruiksgemak
Met het innovatieve vergrendelingssysteem sluit u de koffer veilig en zeker af. Zonder dat u een sleutel nodig hebt. Deze gebruikt u alleen als u de dakkoffer echt op slot wilt doen.

Voordeel van dynamische knikveren
De dynamische knikveren hebben een dubbele actie. Dit wil zeggen dat bij het openen van de dakkoffer druk naar buiten wordt uitgeoefend, waardoor de dakkoffer makkelijk opent en deze blijft in de optimale positie staan terwijl u uw spullen in-of uitlaadt.  Als u de dakkoffer dichtdoet trekken de klapveren het deksel op het laatste moment naar beneden toe voor een perfecte afsluiting. In gesloten toestand is deze kracht omgedraaid en dus naar binnen toe gericht, waardoor er geen druk meer op de kunststof van het deksel wordt uitgeoefend.

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy