Hapro Trivor: Modern aerodynamisch design

Sportief Uiterlijk!
Op en top veilig, de Hapro Trivor dakkoffer is meer dan een knappe verschijning. Deze zeer ruime dakkoffer is opmerkelijk hoge dakkoffer maar behoudt dankzij het slim doordachte ontwerp een slank uiterlijk. U kunt afhankelijk van het model Hapro Trivo dakkoffer tot 640 liter aan bagage kwijt met een maximum gewicht van 75 kg. Kortom: u hebt er een kofferbak bij. Het maakt de bagagebox Hapro Trivor uitermate geschikt voor outdoorvakanties waarvoor u veel uitrusting nodig heeft. De verzonken bodem geeft minder luchtweerstand en zorgt dat dakkoffer en auto perfect op elkaar aansluiten.

Omdat u groot denkt
De Hapro Trivor is dé ultieme outdoor dakkoffer. Een avontuurlijke reisgenoot voor wie geen berg te hoog is, geen dal te diep. Het design is sportief, eigentijds en biedt optimaal gebruiksgemak – onder alle omstandigheden. Skivakantie, fietstocht, survivalweekend? Ruimtegebrek is nooit meer een belemmering. De buitensporter pakt moeiteloos in en uit met deze riante en eenvoudig te bedienen dakkoffer. De Trivor is uw stijlvolle, extra kofferbak – op het dak.

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik!
De aerodynamische Hapro Trivor  modellen hebben een groot laad volume, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De aerodynamische vormgeving heeft dus niet alleen een esthetisch voordeel, maar ook een functioneel voordeel en zelfs een economisch voordeel: het brandstofverbruik zal door de strakke vormgeving niet expliciet toenemen, niet geheel onbelangrijk bij de huidige brandstofprijzen. Kortom: ruimte en comfort in een stijlvol  functioneel en economisch design!

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy