Hapro dakdragers TÜV en ISO 11154 gecertificeerd

Zekerheid voor u en uw bagage! 
Een dakkoffer en dakdragers dienen praktisch te zijn. Graag ook mooi, maar veiligheid staat bovenaan de lijst. Die komt echter niet uit de lucht vallen, als u ons de beeldspraak vergeeft. Onze constructeurs hebben met de Hapro dakdragers een lang traject achter zich van nauwkeurig onderzoek. De Hapro dakdragers, zowel in staal als in luxueus aluminium, zijn dakdragers die doen wat er gedaan moet worden: uw dakkoffer een veilig draagvlak bieden en er daarbij ook nog eens dynamisch uitzien. Kortom veilig en mooi!

TÜV-getest!                                          
De Hapro dakdragers hebben de City-crash test, stabiliteitstest, triltest, water-en windtunnel tests zonder moeite doorstaan. Een product dat zulke tests doorstaat heeft naast het TÜV keurmerk die extra eigenschap waar wij voor gaan: kwaliteit! Anders gezegd, veiligheid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!  

ISO 11154 gecertificeerd!
Naast het TÜV keurmerk voldoen de Hapro dakdragers aan de ISO 11154 Norm. Is een dakkoffer of een dakdrager ISO 11154 gecertificeerd, dan voldoet hij al aan de aller strengste kwaliteit- en veiligheidseisen die in de toekomst van kracht zullen gaan.Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy