Hapro Carver 8.5 Brilliant Black meer informatie

Extra bagageruimte anno nu!
De nieuwe Hapro Carver 8.5 Brilliant Black! Deze unieke, veelzijdige en kwalitatieve dakkoffer is de ideale dakkoffer voor al uw vakanties of weekendjes weg. Deze multifunctionele dakkoffer met metallic finish is 2.17m lang, 92 cm breed en 43 cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling, een inhoud van maar liefst 550 liter en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening. Dit zorgt ervoor dat het monteren, demonteren, in en uitladen nog makkelijker wordt! Praktisch mooi en sterk. De Hapro Carver 8.5 staat voor elegantie, maximale veiligheid en functionaliteit. Schoonheid en functie in perfecte harmonie.

Productpagina 8.5 Brilliant Black

Mooi en robuust design in harmonie!
Mooi en functioneel was de opdracht aan de constructeurs. Het resultaat is de Hapro carver 8.5 Brilliant Black Robuust, mooi, veilig, maar bovenal enorm ruim. Ruimte en comfort in verantwoord design.

Moderne techniek!
De metalen profielen in de bodem geven vertrouwen voor de vele jaren trouwe dienst die de Hapro Carver 8.5 u biedt. Deze metalen profielen bieden extra stevigheid, stabiliteit en steun aan de dakkoffer. Het hoogglans materiaal van de Hapro Brilliant black (ABS/PMMA) met metallic finish is UV-bestendig en slagvast. Een samenstelling die schoonheid bewaart door de jaren heen. Een lang leven in schoonheid. Moderne technologie gegoten in strakke aerodynamische vorm bepaalt het uniek ergonomisch concept dat Hapro Carver heet.

Veiligheid! TÜV getest!
De veiligheid van de Hapro Carver 8.5 is vanzelfsprekend. Van alle kwaliteiten is het, als het er op aan komt de belangrijkste. Dat veiligheid niet uit de lucht komt vallen toont de lange reeks van tests aan die de Hapro Carver 8.5 heeft ondergaan. City Crash test, stabiliteitstest, triltest, water en windtunnel tests hebben niets aan het toeval overgelaten. De Hapro Carver 8.5 heeft ze met succes doorstaan. Een product dat zulke test doorstaat heeft naast de TÜV goedkeuring die extra eigenschap waar wij voor gaan kwaliteit. Anders gezegd veiligheid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Strengste kwaliteit en veiligheidseisen
Naast het TÜV keurmerk voldoet de Hapro Carver 8.5 aan de ISO 11154 Norm. Is een dakkoffer ISO 11154 gecertificeerd, dan voldoet hij al aan de aller strengste kwaliteit- en veiligheidseisen die in de toekomst van kracht zullen gaan.

Premium-Fit bevestigingssyteem, gemak dient de mens!
Het unieke Premium-Fit systeem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is in een letterlijk handomdraai gebeurd: Draaien en blokkeren! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, het ratelmoment laat u precies weten waarneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. De vergrendelingsknop fungeert als extra beveiliging. Door de compactheid van de Premium-Fit systeem ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage.

  • Vast en zeker!
    De vier Premium-Fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afstand tussen de dakdragers, waarbij de Premium-Fits zichzelf centreren. Het Premium-Fit bevestigingssyteem is geschikt voor alle gangbare dakdragers met een maximale breedte tot wel 95mm en een maximale hoogte tot wel 38mm. Voor optimale bescherming van de dakdragers en extra grip zijn de grijpklauwen omgoten met kunststof. Natuurlijk is de Premium-Fit door en door getest en voldoen de dakkoffers met een maximale belading van 75kg aan de aller strengste ISO 11154 en TÜV-normen.

Uitgebreid volume!
De doordachte vormgeving maakt een kleine auto groot en een grote auto groter, zonder compromis aan uiterlijk en comfort. Al die extra bagage neemt u moeiteloos mee. Met doordachte handigheid en zuivere uitgangspunten van ergonomie valt veel te bereiken. Vormen zo kiezen dat ze mooi en nuttig zijn! Daar blink de Hapro Carver 8.5 Brilliant Black in uit!

Veel ruimte!
De verzonken bodem van de Hapro Carver 8.5 biedt extra ruimte zonder compromis. Perfecte aansluiting op de carrosserie zorgt voor minder luchtweerstand en is een weldaad voor het oog! Een mooie vorm die ook nuttig is. De Hapro Carver 8.5 heeft maar liefst een inhoud van 550 liter en mag tot 75KG beladen worden.

  

Terug

Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy