Welke automodellen

Dakdragers voor veel verschillende automerken en automodellen
Er zijn veel verschillende merken auto's zoals BMW, Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, Peugeot, Renault, Citroen, Saab, Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Honda, Mitsubishi, Nissan, enz.. Om nog maar te zwijgen over de vele verschillende modellen van de betreffende merken. Dit betekent dat er verschillende dakconstructies zijn, wat weer tot gevolg heeft dat er verschillende dakdragers en bevestigingsystemen zijn om de dakdrager op uw auto te bevestigen.Hieronder een opsomming van de mogelijkheden.

Er zijn 3 manieren om uw dakdragers te bevestigen op uw auto, namelijk:

 1. Dakdragers monteren op de dakrailing van uw auto (zowel open als gesloten dakrails)
 2. Dakdragers monteren in de daarvoor bestemde fix points op het dak.
 3. Dakdragers monteren in de deur openingen van uw auto.

Voor alle mogelijke manieren om dakdragers te monteren hebben wij dakdragers in ons assortiment, zelfs voor auto's met een gesloten dakrails. Met de aanschaf van een Hapro dakdrager kiest u voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Door 4 eenvoudige stappen te doorlopen in onze dakdrager configurator kunt u zien welke dakdrager geschikt is voor uw auto. Ook kunt u voor auto's met een open en gesloten dakrailing de automerkenlijst raadplegen.

 1. Dakdragers monteren op de dakrailing van uw auto (zowel open als gesloten dakrails)
  De Hapro Cronos dakdragers zijn geschikt voor vrijwel elke auto met dakrailing, zowel open als gesloten (geïntegreerde dakrails). De Hapro Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een normale aluminium en een nieuw ontwikelde Aero uitvoering. Door de automerkenlijst te raadplegen of 4 eenvoudige stappen in onze Hapro dakdrager configurator te doorlopen kunt u zien welke van onderstaande Hapro dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Kijkt u alstublieft goed welk merk, model, type en bouwjaar auto u heeft, want de dakdrager die wordt aangegeven  voor uw auto is dan ook echt alleen de dakdrager die geschikt is voor uw auto. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd onze klantenservice contacteren voor hulp en advies.
 2. Dakdragers monteren in de daarvoor bestemde fix points op het dak.
  Ook voor auto's die niet voorzien zijn van een open of gesloten dakrailing maar met 4 fix points op het dak hebben wij in veel gevallen een oplossing. De fix points zitten verwerkt in het dak en zijn door middel van een klepje afgesloten. U dient de 4 klepjes te openen en de voetunits op de voorbestemde  punten te bevestigen. Door de 4 eenvoudige stappen in onze Hapro dakdrager configurator te doorlopen kunt u zien welke van onderstaande Hapro dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Kijkt u alstublieft goed welk merk, model, type en bouwjaar auto u heeft, want de dakdrager die wordt aangegeven  voor uw auto is dan ook echt alleen de dakdrager die geschikt is voor uw auto. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd onze klantenservice contacteren voor hulp en advies.
 3. Dakdragers monteren op standaard dak tussen deur en dak
  Ook voor auto's die niet voorzien zijn van een open of gesloten dakrailing of 4 fix points op het dak hebben, hebben wij in veel gevallen een oplossing. De dakdrager wordt dan geplaatst tussen deur en dak.  U dient de dakdrager op de daarvoor bestemde plaats in het portier zoals in de handleiding aangegeven te plaatsen. Door de 4 eenvoudige stappen in onze Hapro dakdrager configurator te doorlopen kunt u zien welke van onderstaande Hapro dakdragers geschikt zijn voor uw auto. Kijkt u alstublieft goed welk merk, model, type en bouwjaar auto u heeft, want de dakdrager die wordt aangegeven  voor uw auto is dan ook echt alleen de dakdrager die geschikt is voor uw auto. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd onze klantenservice contacteren voor hulp en advies.

Controleert u voordat u een Hapro dakdrager aanschaft de automerkenlijst, of de dakdrager configurator. Hier vindt u welke dakdrager geschikt is voor uw auto. Hieronder vindt u een overzicht van de dakdragers voor auto's met een dakrails.

Let op! De Hapro Cronos 3.0 125 cm aluminium en Hapro Aero 3 zijn 2 verschillende dakdragers, deze zijn geschikt voor verschillende auto's. Wanneer bij uw auto de Hapro Aero 3 staat aangegeven dan is de Hapro Cronos 3.0 125 cm aluminium zeer zeker niet geschikt en andersom ook niet!

Terug

Dakdragers Hapro Aero 1 Aluminium

Dakdragers Hapro Aero 1 Aluminium

van € 199,- voor € 169,- Meer info
Dakdragers Hapro Aero 2 Aluminium

Dakdragers Hapro Aero 2 Aluminium

van € 199,- voor € 169,- Meer info
Dakdragers Hapro Aero 3 Aluminium

Dakdragers Hapro Aero 3 Aluminium

van € 199,- voor € 169,- Meer info
Onze service
Het service concept van Hapro Dakkoffers
Veilig betalen en data privacy